logo
RNTV Live

VIDEO/ Vezi cum au petrecut ploieștenii de 1 Mai. Te recunoști în imagini?/ Galerie foto

1 mai gratare bucov
Oana Stoica

Este 1 Mai! Deși nu mai suntem în epoca ceaușistă, ploieștenii s-au încolonat, cu mic cu mare, ca într-o mare paradă. Destinația a fost Parcul Constantin Stere de la Bucov, acolo unde au ales să petreacă 1 mai, mii de ploieșteni.

GALERIE FOTO:

La orele prânzului, nu aveai loc să arunci un ac în tot parcul. Era o aglomerație de nedescris. Asta ca să nu mai vorbim de sutele de mașini care au fost parcate în coloane care au ajuns până în DN1B.

Conform tradiției, de 1 Mai, oamenii preferă să iasă la iarbă verde şi să încingă un grătar cu familia sau prietenii. La Ploieşti, de departe cel mai aglomerat loc a fost Parcul Memorial “Constantin Stere” de la Bucov. Fumul a acoperit repede pădurea. Grătarele au sfârâit încă de la primele ore, și fiecare a vrut să arate că este un maestru în pregătirea cărnii la jar.

Și în Grădina Zoologică a fost mare aglomerație. Copii au profitat de ultima zi de vacanță și de vremea bună. Este ultima zi a minivacanței de 1 mai. Așa că după petrecerile care s-au ținut lanț, cu toții ne întoarcem la muncă, iar copii la școală.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor