logo
RNTV Live

VIDEO/Adrian Dobre ” a luat foc”: ” Este de-a dreptul înfiorător!”

Mihai Constantinescu

Acuze grave la adresa PSD

VIDEO/Adrian Dobre ” a luat foc”: ” Este de-a dreptul înfiorător!”

Într-o conferinţă de presă, primarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, şi-a exprimat nemulţumirea faţă decizia celor din PSD de a cheltui banul public.

Mai exact, pe SEAP şi site-ul SGU a fost iniţiată o licitaţie în vederea achiziţionării serviciul de pază. Pentru două luni de contract se vor cheltui aproximativ un milion şi jumătate de lei. Asta în condiţiile în care cu angajaţii proprii, adică aproximativ 100 de angajaţi, se cheltuiau 200 de mii de lei pe lună. “este un total dezechilibru, a spus astăzi primarul.

De reţinut este şi faptul că la ora actulaă sunt problem,e la SGU cu plata salariilor şi în repetate rănduri oamenii au organizat miscări de protest.

Licitaţia nu va fi urmărită de cei de la ANAF

Primarul a făcut şi o previziune astăzi. Acesta crede că prin această societate se vor face cheltuieli ce nu vor putea fi acoperite.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/anaf-a-demarat-operatiunea-nunta/?fbclid=IwAR0xsf-d2pzB_G-vDLa4liwUli0p6W7BH7hnJhEJTjLe-31_HohvjC0gFtA

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor