logo
RNTV Live

VIDEO/Casa lor este o caroserie de maşină. Un ploieştean vrea să-i salveze

caroserie
Mihai Constantinescu

Un ploieştean vrea să schimbe soarte unor oameni greu încercaţi de soartă

Casa lor este o caroserie de maşină. Un ploieştean vrea să-i salveze.

Pentru mulţi casa ideală are spaţiu generos, cu câteva dormitoare, o baie cu o cadă imensă şi cu o gradină plină de flori. Pentru ei casa este o caroserie veche de maşină pe care o lustruiesc cât pot de mult. Fără încălzire, fără posibilitatea de a putea măcar să-şi întindă corpul pe timpul nopţii, pentru o trei persoane din Ploieşti ACASĂ înseamă o caroserie de maşină.

Pentru a se încălzi când frigul se înteţeşte, printr-o fisură din botul maşinii câteva lemne aprinse ţin loc de calorifer.

Doi adulţi şi un copil visează la o casă. Vor o cămăruţă, cum chiar ei spun, în zona de Nord a oraşului unde au copilărit şi au trăit până în prezent. Cei trei au fost daţi afară din apartament, susţin ei, iar acum trăiesc pe stradă, fără nici un venit stabil, doar din mila trecătorilor.

Ploieşteanul a făcut apel la toţi cei cu posibilităţi de a-i ajuta. Pentru a-i face să înţeleagă cât de gravă este situaţia a pus pe Facebook şi un filmuleţ cu ei.

sursa Facebook

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor