logo
RNTV Live

VIDEO/Elevii viitorului! Mai mulţi copii din Băicoi au descoperit cum se poate face chirurgie în mediul virtual

Elevii viitorului Mai mulţi elevi din Băcoi au participat la cel mai mare eveniment internațional dedicat programării, “Hour of Code”
Mihai Constantinescu

Mai mulţi elevi din Băcoi au participat la cel mai mare eveniment internațional dedicat programării, “Hour of Code”

Elevii viitorului! Mai mulţi copii din Băicoi au descoperit cum se poate face chirurgie în mediul virtual.

Elevii clasei a IV-a A de la Liceul Tehnologic” C-tin Cantacuzino” Băicoi au participat recent la cel mai mare eveniment internațional dedicat programării. Este vorba despre  “Hour of Code” (Ora de Programare), organizat de o importantă firmă din România.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/un-barbat-lovit-cu-bata-cap-un-politist-agresorul-murit-la-spital-dupa-ce-fost-impuscat-abdomen-de-omul-legii/

Scopul evenimentului a fost acela de a face din programare un limbaj accesibil oricărei persoane. Astfel, programatorii au pus la bătaie monitoarele multi-touch, tabletele, imprimanta 3 D, ochelarii de Virtual Reality, cardurile pentru Augmented Reality şi i-au primit cu multă caldură pe invitaţi. 

Cu această ocazie, elevii au descoperit cum se poate face chirurgie în mediul virtual, cum sunt create jocurile, cum pot ȋnvăţa la biologie, geografie pe tabletă cu programele create, cum sunt realizate cu ajutorul imprimantei 3 D anumite obiecte, au lucrat la masa multi-touch .

Micuţii au fost organizaţi în mai multe echipe.

 

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

Sursa Facebook

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor