logo
RNTV Live

VIDEO/Este oficial ! Veolia se retrage din parteneriatul cu FC Petrolul Ploieşti

petrolul
Oana Stoica

Este oficial ! Veolia se retrage din parteneriatul cu FC Petrolul Ploieşti

Veolia România, partener – finanțator al FC Petrolul Ploiești din 2017, anunță retragerea din parteneriatul cu echipa prahoveană.

Iată comunicatul transmis de către partenerul- finanţator:

“Din 2017, anul în care compania s-a alăturat acestui proiect ambițios, Grupul Veolia a asigurat toate condițiile pentru ca Petrolul Ploiești să revină cât mai rapid în primul eșalon al fotbalului românesc și și-a dus la îndeplinire toate obligațiile contractuale aferente acestui parteneriat.

În toată această perioadă, echipa-fanion a orașului a beneficiat de stabilitate financiară și expertiză pentru construcția unui proiect sustenabil și reprezentativ în peisajul fotbalistic național.

Partenerul Finanțator a intrat în acest parteneriat, cu gândul la un drum lung care să conducă la construcția unui proiect sustenabil prin care Petrolul să redevină, aşa cum este firesc, un reper în fotbalul românesc.

Acesta s-a alăturat într-un moment dificil pentru echipă, cu gândul de a pune bazele și a construi organic, pas cu pas, această frumoasă poveste numită Petrolul Ploiești.

În pofida tuturor acestor acțiuni și eforturi depuse de către companie, din păcate, propunerea unei organigrame profesioniste pentru sezonul 2019-2020 nu a fost acceptată de către o anumită parte a suporterilor, aspect care nu se întâmplă în niciun campionat de fotbal din lume.

Lipsa unei asumări și a unei înțelegeri în mod profesionist a responsabilităților, pe care fiecare parte implicată în acest proiect sportiv le are, a determinat decizia Veolia România de a nu mai continua acest parteneriat, începând cu data de 13.06.2019.

Veolia mulțumește tuturor celor care s-au implicat în acest proiect și urează succes echipei FC Petrolul Ploiești în continuare! ”

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor