logo
RNTV Live

VIDEO/FOTO/Câinii poliţişti au făcut senzaţie de ziua lor, de Ziua Poliţiei Române. Ce alte surprize au mai pregătit oamenii legii pentru cei care au sărbătorit alături de ei

politist cu caine
Mihai Constantinescu

Loiali, puternici, frumoşi şi cu un nas foarte fin pentru a depista orice infractor, oricât de dibaci ar fi. Astăzi, câinii poliţişti au participat la demonstratiile pregătite de către oamenii legii prahoveni, special pentru Ziua Poliţiei Române. Au reuşit să facă senzaţie printre cei care au ales să sărbătorească alături de poliţişti această zi importantă.

Cei mici au fost fermecaţi de tot ce au văzut şi au decis pe loc ce se vor face când vor fi mari. Bineînţeles, poliţişti.

 

Evenimentul de astăzi a fost organizat pentru a marca 195 de ani de atestare documentară a Poliției Române. În Prahova a fost marcată astăzi, la sediul Inspectoratului Județean de Poliție de pe strada Vasile Lupu.
Cei mici au putut vedea mașinile și motocicletele Poliției Rutiere, armele celor de la Serviciul de Acțiuni Speciale, dar și trusele polițiștilor criminaliști, care le-au explicat copiilor cum se face cercetarea la fața locului.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor