logo
RNTV Live

VIDEO/Incredibil. Un controlor de bilete îşi bate joc de un călător cinstit. Vezi că a făcut

sursa Facebook
Mihai Constantinescu

Bătaie de joc în tramvai

VIDEO/Incredibil. Un controlor de bilete îşi bate joc de un călător cinstit. Vezi că a făcut.

Problema a apărut pentru că biletul nu a fost compostat suficient de repede. Controlorul a văzut acest lucru şi a luat măsuri.

“Dați mă mai departe,să vadă Ploieștiul ce oameni jalnici locuiesc în el…

Acest controlor nu ma lasă să fac biletul, ținând cont că abia ma urcasem in tramvai și brusc la aproximativ 10 secunde a apărut să-mi ceară biletul, i-am spus că abia m-am urcat, și urma sa îl fac.. I-am zis ca am alergat sa pot prinde tramvaiul și el avea pretenția sa fiu cu biletul în mână sa merg direct la compostor…pai lasă-ma sa îl fac, nu veni peste mine cu japca,. Plătesc sa merg legal cu transportul în comun și ei nu se mulțumesc doar acei bani pe care îi dau pe bilet, ne mai ard și câte o amendă pe japcă, să își facă ei norma… Ca un ultimatum, ca am amenințat ca o sa merg mai departe îmi spune ca n’am martori și nu am ce sa îi fac…Pai oamenii ăia care s-au luat de voi, javrelor… oamenii ăia ce sunt!?Nu am martori… Dacă aveați dreptate, bănuiesc că și-ar fi văzut în continuare de drum fără a vă zice ceva… Frumos din partea voastră.Nu credeam ca o să pățesc vreodată una ca asta… Mulțumesc pentru amenda dată T. C. E…#OȚarăDeCăcat #Romania…”, este mesajul postat pe Facebook.

sursă Facebook

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor