logo
RNTV Live

VIDEO/Mesaj tulburător de la mormântul Mădălinei Manole, la 9 ani de la moartea artistei. La cine se gândește zilnic tatăl cântăreței

WhatsApp Image 2019-07-13 at 10.23.15
Oana Stoica

Mâine, 14 iulie, se împlinesc 9 ani de la moartea regretatei cântăreţe de muzică pop, Mădălina Manole.

Tot mâine, ea ar fi trebuit să împlinească 52 de ani.

La mormântul cântăreței, din Cimitirul Bolovani din Ploiești, au ajuns doar rudele și câțiva prieteni. Nu a lipsit însă tatăl fetei cu părul de foc. El a venit împreună cu fiul său, fratele Mădălinei, nepotul acesteia și alte câteva rude.

Doar câțiva fani au venit la cimitir să aprindă o lumânare în memoria artistei.

Ion Manole a venit la cimitir cu aceeași dorință de a descoperi adevărul despre moartea fiicei lui. După 9 ani, Ion Manole este tot mai convins că Mădălina nu s-a sinucis.

Ion Manole se gândește tot mai des la nepotul său, la fiul Mădălinei. Iar mesajul pe care i l-a transmis este tulburător.

De la comemorarea de 8 ani nu a lipsit nici fanul numărul 1 al Mădălinei, Daniel Gheorghe. Ca în fiecare an, Daniel i-a scris Mădălinei o scrisoare și a adus la mormânt un tablou al artistei.

Daniel spune că lucrează la o carte dedicată artistei.

În urmă cu doi ani și jumătate, Eugenia Manole, mama Mădălinei, a plecat dintre cei vii. Așa că în lupta pentru aflarea adevărului a rămas doar tatăl cântăreței.

Ion Manole are 76 de ani.

FOTO:

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor