logo
RNTV Live

VIDEO/Mii de flacoane cu parfum, inscripţionate cu nume de la firme celebre, confiscate după percheziiții

parfum
Mihai Constantinescu

VIDEO/Mii de flacoane cu parfum, inscripţionate cu nume de la firme celebre, confiscate după percheziiții

În total au fost confiscate de către oamenii legii peste 3.700 de flacoane cu apă de parfum și apă de toaletă, inscripţionate cu numele unor firme cunoscute. Confiscările s-au realizat în utimele două zile, când polițiștii de la transporturi au efectuat 41 de percheziții la colete ce conțineau produse susceptibile a fi contrafăcute, anunță Poliția Română.

Din cercetări a rezultat faptul că aceste produse proveneau din Turcia, fiind ambalate în România, în recipiente cu numele unor brand-uri recunoscute, cu scopul de a fi trimise ulterior, în Anglia, pentru valorificare.

Valoarea bunurilor, dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, este de aproximativ 330.000 de euro.

Până în acest moment a fost pus în executare un mandat de aducere, iar flacoanele au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor., potrivit sursei citate

polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare”, faptă prevăzută şi pedepsită de Legea 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, potrivit Poliției Române

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor