logo
RNTV Live

VIDEO/Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, în vizită în Prahova la firme înfiinţate prin Start-Up Nation Prahoveni de succes

start up 6
Mihai Constantinescu

Start-Up Nation revigorează antreprenoriatul

VIDEO/Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, în vizită în Prahova la firme înfiinţate prin Start-Up Nation. Prahoveni de succes

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Ştefan-Radu Oprea, a fost prezent astăzi în Prahova, în vizită de lucru. Au fost vizitate mai multe firme înfiinţate prin programul Start-Up Nation.

Programul are scopul de a redeştepta spiritul antreprenorial. Astfel, firmele noi au ocazia să obțină fonduri nerambursabile de maximum 200.000 de lei fiecare, noua sesiune de înscriere(a III-a mai exact) urmând să demareze până la finalul anului 2019.

Programul a ajutat mulţi tineri să dezvolte afaceri de succes şi în Prahova. Este şi cazul unui tÂnăr din Bărcăneşti. La 25 de ani, Mihai Fleacu a deschis un ateliar de creaţie şi chiar are un brend. Face haine pentru tineri.

Nu este un caz singular de persoană care are acum un bussines de succces Tot în Prahova un alt tânăr a accesat programul şi a luat echipamente pentru „finisarea lucrărilor tipografice”. Colaborează cu o tipografie şi la 23 de ani spune că a luat decizia corecta.

Vizitele de lucru de astăzi au vizat cinci antreprenori din Prahova. Trei dintre ei fiind din seria accesărilor programului din 2018 şi alţi doi din seria 2017.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor