logo
RNTV Live

VIDEO/O hârjoneală copilărească a adus nenorocirea asupra a doi tineri. Au murit carbonizaţi

incendiu-masina
Mihai Constantinescu

O hârjoneală copilărească a dus nenorocirea asupra a doi tineri. Au murit carbonizaţi, duminică seara, după ce maşina în care se aflau cei patru tineri s-a izbit de un copac.

Nici unul dintre cei patru tineri nu au bănuit vreo clipă că urmează o nenorocire. Chiar erau fericiţi şi se distrau. Se pare că tănarul care se afla la volan a primit, în joacă, o palmă peste cap, moment în care nu a mai fost atent şi a intrat într-un copac. În urma impactului, maşina fost cuprinsă de flăcări. Atât şoferul cât şi o adolescentă, care se afla în dreapta lui, au reuşit să iasă imediat din maşină, ceilalţi doi, un băiat de 20 de ani şi o fată de 16 nu au reuşit. Au muri carbonizaţi.

Accidentul s-a petrecut în comuna Fibis, pe şoseaua ce leagă Timişoara de orasul Lipova. Şoferul este un tânăr de 19 ani, care a şi fugit de la locul accidentului.

Maior Brănduşoiu Codruţ, ISU Timiş: “Incendiul se manifestă generalizat. După stingere s-a constatat ca pe bancheta din spate se aflau două victime carbonizate.

Dupa 40 de minute de cautari, soferul a fost prins de politişti. A fost deschis acum un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpa.

sursa evideo.live

foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor