logo
RNTV Live

VIDEO/Oamenii legii ploieşteni au ajutat mai multe tinere să scape din IAD. Grup infracţional deosebit de periculos, destructurat

Schema LOVERBOY. Tinere seduse şi apoi obligate să se prostitueze
Mihai Constantinescu

Grup infracţional deosebit de periculos, destructurat

VIDEO/Oamenii legii ploieşteni au ajutat mai multe tinere să scape din IAD. Grup infracţional deosebit de periculos, destructurat.

Timp de şase ani de zile, 30 de tinere au trăit în Iad. Au fost obligate să se prostutueze în Olanda, Spania, Elveţia, Germania, Regatul Unit al Marii Britanii (Scoţia şi Irlanda de Nord), Suedia,  Italia și Spania.

Tinerele au picat în capcana unie grupări infracţionale deosebit de periculoase formată din 15 membri. Victimele erau atent selecţionate. Folosindu-se de metoda Lover Boy, fetele erau alese din categoria celor cu situație materială precară sau provenind din familii dezorganizate.

Din activitatea infracțională, membrii grupării ar fi obținut aproape 325.000 de lire şi 132.000 de euro.

Pe fir au intrat oamenii legii. Astfel, polițiștii specializați în combaterea traficului de persoane din Buzău, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., cu sprijinul Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română, au descins la locuințele membrilor grupări infracționale organizate. S-a cooperat cu autorităţile polițienești din Scoţia şi Irlanda de Nordm cât şi cu cu sprijinul polițiștilor de combatere a criminalităţii organizate din Ploieşti, Bacău şi Dâmboviţa, al luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Buzău și al jandarmilor din Buzău şi Ploieşti.

Au fost puse în aplicare 10 mandate de aducere, cei în cauză fiind conduși la sediul D.I.I.C.O.T. –  B.T. Buzău, pentru audieri.

Şapte dintre membri (cu vârste cuprinse între 28 și 42 de ani) au fost reţinuţi, iar pe numele a doi dintre ei a fost luată măsura controlului judiciar, sub aspectul comiterii infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi proxenetism, anunţă Poliţia Română.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/accident-groaznic-la-romanesti-un-om-a-murit-pe-loc-nu-a-avut-nici-o-sansa-de-supravietuire/

foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor