logo
RNTV Live

VIDEO/Ploiești, NOTA 1 la siguranță și transport

IMG-20170615-WA0038
Luiza Toboc

Transportul public în comun al ploieștenilor, pe ducă. Cu datorii imense acumulate din cauza unui slab management, societatea este de luni de zile, cu un picior în groapă. Au inceput deja disponibilizările, ca o primă măsură organizatorică pentru menținerea pe linia de plutire a acestui serviciu.

Pe lângă problemele de natură financiară, societatea are la fel de mari și grave probleme și în ceea ce privește parcul auto. Mijloacele de transport sunt vechi, uzate și pun în pericol siguranța cetățeanului.

Subiectul a fost pe larg discutat în cadrul emisiunii Sud Muntenia la raport, în prezența conducerii TCE, a reprezentantului sindicaliștilor, dar și a autorității locale.

Tot în cadrul acestei emisiuni a fost dezbătut cazul care a șocat o țară întreaga. Este vorba despre bătaia pe care două eleve de la un liceu de prestigiu din Ploiești o aplică unei coege, în mijlocul străzii. Umilința supremă a fost mmentul în care cele două agresoare o pun pe victimă să se așeze în genunchi și să le sărute mâna. Ulterior, o nouă înregistrare similară, un nou incident petrecut tot în Ploiești,  a șocat opinia publică.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor