logo
RNTV Live

VIDEO/Primăria Ploiești a plătit o mulțime de bani pentru un audit. Expertiza este însă ”secretă”, iar la ea nu au acces nici viceprimarii și primarul

tce4
rnews

Ca în lumea lui Caragiale!

Primăria Ploiești a plătit 120.000 de lei un audit la TCE Ploiești.

Expertiza asupra activității societății care asigură transportul public în Ploiești, trebuia să genereze și luarea unor măsuri.

Culmea este că municipalitatea, cea care a plătit firmei PRICEWATERHOUSECOOPERS AUDIT SRL această expertiză, nu are acces la raportul final.

Adică nici primarul Dobre, dar nici viceprimarii Ganea și Pană nu pot afla care sunt neregulile descoperite.

La audit au acces doar cinci persoane, membri ai comisiei de expertiză!

Și asta pentru că, după semnarea contractului, a fost semnat un act adițional prin care societatea are drepturi de autor asupra expertizei și aceasta devine confidențială.

Cele cinci persoane sunt membrii comisiei de recepție a studiului: un președinte de comisie, un consilier juridic, un consilier din cadrul Direcției Economice, unul din cadrul Direcției Tehnic Investiții și un inginer din cadrul Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești.

Iată ce spune viceprimarul Cristian Ganea despre această situație incredibilă:

În plus, Ganea spune că are informații că în ultima perioadă au fost majorate veniturile angajaților TCE, că au fost mărite sporurile, dar și alte avantaje salariale.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor