logo
RNTV Live

VIDEO/Şerban Nicolae, deputat PSD, şi-a jignit în ultimul hal o colegă:„Penală e mama care v-a făcut”

Şerban Nicolae Ca la uşa cortului/ sursă foto EVZ
Mihai Constantinescu

Şerban Nicolae:„CV-ul e în poze? Eu am o poză în care dumnevoastră faceți sex anal”

Scandal de proporţii ieri în Parlamentul României. Strânşi pentru a vota articole din Legea privind statutul judecătorilor și procurorilor, parlamentarii s-au împărţit în două tabere şi totul s-a transformat în scandal.

Scandalul a început cu boicotul deputaţilor USR din şedinţa de plen. Aceştia au încercat să împiedice adoptarea Legii statutului magistraţilor. Momentul cel mai scandalos a fost între senatorul PSD Şerban Nicolae şi deputata USR Cosette Chichirău. Cea din urmă a început să transmită imagini live pe Facebook cu senatorul şi de aici până la scandal a fost doar un pas.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/52-de-de-perchezitii-in-desfasurare-in-prahova-si-alte-judete-societati-comerciale-si-locuinte-perchezitionate-centimetru-cu-centimetru/

La un moment dat, deputata a spus că hoții și penalii conduc Parlamentul.

Senatorul PSD a replicat imediat: „Doamnă, penală este mama care v-a făcut așa nesimțită”. 

Ulterior senatorul Şerban Nicolae şi-a cerut scuze pentru cuvintele pe care i le-a adresat deputatei USR Cosette Chichirău. A explicat  că nu a mai suportat insulta şi calomnia venite din partea acesteia şi a cedat.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursă video GreatNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor