VIDEO/Şerban Nicolae, deputat PSD, şi-a jignit în ultimul hal o colegă:„Penală e mama care v-a făcut”

Şerban Nicolae Ca la uşa cortului/ sursă foto EVZ

Şerban Nicolae:„CV-ul e în poze? Eu am o poză în care dumnevoastră faceți sex anal”

Scandal de proporţii ieri în Parlamentul României. Strânşi pentru a vota articole din Legea privind statutul judecătorilor și procurorilor, parlamentarii s-au împărţit în două tabere şi totul s-a transformat în scandal.

Scandalul a început cu boicotul deputaţilor USR din şedinţa de plen. Aceştia au încercat să împiedice adoptarea Legii statutului magistraţilor. Momentul cel mai scandalos a fost între senatorul PSD Şerban Nicolae şi deputata USR Cosette Chichirău. Cea din urmă a început să transmită imagini live pe Facebook cu senatorul şi de aici până la scandal a fost doar un pas.

CITEŞTE ŞI https://www.republikanews.ro/52-de-de-perchezitii-in-desfasurare-in-prahova-si-alte-judete-societati-comerciale-si-locuinte-perchezitionate-centimetru-cu-centimetru/

La un moment dat, deputata a spus că hoții și penalii conduc Parlamentul.

Senatorul PSD a replicat imediat: „Doamnă, penală este mama care v-a făcut așa nesimțită”. 

Ulterior senatorul Şerban Nicolae şi-a cerut scuze pentru cuvintele pe care i le-a adresat deputatei USR Cosette Chichirău. A explicat  că nu a mai suportat insulta şi calomnia venite din partea acesteia şi a cedat.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursă video GreatNews

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

“Pasul la ofsaid” cu Cristi Vlad

“Pasul la ofsaid” cu Cristi Vlad Invitatul acestei zile, la emisiunea cu profil sportiv “Pasul la ofsaid”, a fost Cristi Vlad, președintele Petrolului. Una dintre temele...