logo
RNTV Live

VIDEO/Situaţie dificilă la Teatrul Toma Caragiu din Ploieşti. S-ar putea dispune sistarea spectacolelor

teatru_toma (Large)
Mihai Constantinescu

VIDEO/Situaţie dificilă la Teatrul Toma Caragiu din Ploieşti. S-ar putea dispune sistarea spectacolelor

Situaţie dificilă la Teatrul Toma Caragiu din Ploieşţi. Spectacolele ar putea fi sistate pentru că nu a fost a obținut avizul de funcționare de la pompieri.

Acesta aviz nu a fost obţinut pentru că nici până în ziua de astăzi aici nu a fost construit un bazin de apă aşa cum ar fi trebuit, conform contractului semnat în urmă cu doi ani de zile. Situaţia este cu atât mai gravă cu cât contractul cu firma care ar fi trebuit să se realizeze lucrarea bazinului, cu capacitatea de de 400 de litri, a fost reziliat.

În acest moment se caută soluţii de urgenţă pentru a rezolva problema. În acest sens, ieri a avut loc o întâlnire la Primăria Ploiești, la care a participat conducerea teatrului dar și a ISU Prahova.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/video-aparitie-neobisnuita-la-poalele-muntilor-bucegi/?fbclid=IwAR1WhrjWkRCRR1DQvL_RL42NokkqOhsd1smvS5jh-ImQTAGduwpPSwiGgV0

O variantă de lucru ar putea fi şi cea în care acest bazin, necesar în caz de izbucnire a unui incendiu, să fie construit din bugetul propriu al teatrului. Suma se ridică la valoarea de peste 80.000 de euro.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor