logo
RNTV Live

VIDEO/Spectacol pe două roţi la Câmpina. Sute de biciclişti şi motociclişti cer RESPECT ÎN TRAFIC

mars foto 3
rnews

“Marşul pe două roţi” pentru respect în trafic a devenit deja tradiţie la Câmpina. Ediţia cu numărul patru, aflată acum în derulare, a reunit la linia de start aproape 240 de participanţi, atât biciclişti, cât şi motociclişti, veniţi din întreaga ţară. În ciuda celor câteva picături de ploaie şi a vântului destul de puternic, participanţii au ştiut să facă spectacol. De la cei mai mici biciclişti, până la posesorii de motociclete cu mulţi cai putere.

Printr-un astfel de eveniment,  se doreşte sublinierea mesajului de respect reciproc pentru toţi participanţii la trafic. Totodată, posesorii de vehicule pe două roţi  vor să le amintească şoferilor că există şi ei pe străzi şi şosele şi că au aceleaşi drepturi ca şi conducătorii auto.

mars foomars resize 2

” Marşul pe două roţi” pentru respect în trafic este un eveniment organizat de Asociaţiile Pro Câmpina, Roata de Foc, Bicicliştii Anonimi şi Caraiman.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor