logo
RNTV Live

VIDEO/Un copil care pescuia lovit cu pumnul şi încătuşat de către poliţşitii locali: ” ghiolbani care bat copii pe stradă”

sursa facebook
Mihai Constantinescu

Poliţişt local filmat când a lovit cu pumnul şi a încătuşat un băiat prins la pescuit

VIDEO/Un copil care pescuia lovit cu pumnul şi încătuşat de către poliţşitii locali: ” ghiolbani care bat copii pe stradă”.

Filmarea cu momentul când copilul prins la perscuit este lovit şi apoi  încătuşat de un coş de gunoi a stărnit vâlvă pe internet.

Pe înregistrare se vede momentul în care poliţistul îl loveşte cu pumnul pe băiat.

https://www.facebook.com/radu.ciorniciuc/videos/2015133168553012/?t=1

Se va depune plângere penală înpotriva Poliţiei Locale, deşi colegii celui care ar fi lovit copilul spun că nimic nu este adevărat.

“Azi, Rică și Vali – doi dintre copiii din Deltă – au fost bătuți și legați cu cătușele de un coș de gunoi de către Poliția Locală Sector 3 pentru că au prins patru pești în parcul IOR.

Vom depune plângere penală împotriva instituției care i-a angajat pe ghiolbanii care bat copii pe stradă.

Dacă e cineva printre voi care ne poate consulta în legătură cu procedurile legale, vă rog să-mi trimiteți un mesaj privat.

Mă gândeam că ăsta nu e un caz izolat și că așa arată realitatea pentru sute de mii de români care trăiesc în sărăcie și n-are cine să le aibă de grijă, să le ia apărarea. Doar că pumnul ăla dat de brută în copil (la secunda nouă) e, de fapt, realitatea noastră, a tuturor celor care ne încăpățânăm să mai trăim în statul ăsta devastat. Tot pumn e și ăla când te duci la instituții de stat și stai cu orele la cozi, scatoalcă e și când te infectează bacteriile în spital, când cade acoperișul școlii peste copil sau când îți iei jet paralizant de la jandarm. Niciodată n-am fost mai dezamăgit de locul în care trăiesc”, a fost mesajul de pe Facebook.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/videopenalizari-pentru-asfaltatori-politisti-locali-eficienti-si-sistem-de-supraveghere-video-in-ploiesti-vezi-cu-ce-noutati-vine-primarul-dobre/

Sursa Facebook

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor