logo
RNTV Live

VIDEO/Un elev al Liceului Băicoi a făcut un cadou uimitor pentru a marca ziua unităţii de învăţământ

liceu Băicoi
Mihai Constantinescu

VIDEO/Un elev al Liceului Băicoi a făcut un cadou uimitor pentru a marca ziua unităţii de învăţământ

Anii de liceu sunt cei mai frumoşi din perioada adolescenţei. Un elev al Liceului din Băicoi a reuşit să dea un farmec aparte anilor petrecuţi de el în liceu  oferind un cadou deosebit de Zilele Liceului Băicoi 2019. A realizat un scurt film, folosindu-se de imagini pe care le-a preluat de pe pagina Facebook a instituţiei de învăţământ.

“Filmul nu e realizat profesionist, nu are text, dar oricine îi poate înţelege mesajul. Şcolile au rolul de a forma oameni. Pe unii dintre noi ne-au format profesori care poate azi nu mai sunt, noi le preluam misiunea, apoi o lăsăm tinerelor generații care vor duce mai departe o mică localitate, un județ, o țară aflată în pragul unei mari crize de moralitate si reală educație. Finalul e sugestiv, copii mici, frumoși, îmbrăcați în albastru, cei de la care avem mari așteptări si o floare de cireș, simbol al primăverii, al renașterii”, a fost precizat pe pagina de Facebook a liceului.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor