logo
RNTV Live

VIDEO/Un om versus 600! Nu, nu e un film, este realitatea tipic ploieșteană. Un reportaj video concludent

WhatsApp Image 2018-07-26 at 16.46.18 (1)
rnews

1 VS 600. De oameni vorbim…..

Încă de la inaugurare, Parcul Municipal Vest a primit numai critici. Pe drept!

Totul arăta ca un maidan uscat și plin de buruieni.

Iată că noua conducerea a Parcului Municipal a găsit formule să depășească situația, cu oameni și cu bani foarte puțini.

Acum zona arată ca un parc: aleile sunt curate, iarba este tunsă, iar numai 6 oameni au grijă de 50 de hectare de spațiu verde.

Pardon, șapte oameni! Asta pentru că și directorul parcului muncește cot la cot cu subordonații. Fie la vopsit, la reparat sau la tuns iarba.

În același timp, Serviciul de Gospodărire Urbană Ploiești, cu vreo 600 de oameni, nu reușește să țină orașul sub control.

Vorbim despre spațiile verzi, despre parcuri și tot ceea ce ar trebui îngrijit în această perioadă ca să nu se transforme în junglă.

Ei bine, așa cum puteți observa în imagini, jungla există în multe zone din Ploiești. Și asta în timp ce vreo 600 de oameni nu reușesc să explice ce fac în fiecare zi la muncă, dacă orașul este năpădit de buruieni.

Primarul arată cu degetul către conducerea SGU, dar și înspre AGA și CA-ul societății.

Și în timp ce disensiunile dau aspect de junglă Ploieștiului, la numai o aruncătură de băț, în Pacul Municipal Vest, cele 50 de hectare sunt tunse ca la carte, florile sunt îngrijite, iar vizitatorii se pot bucura de curățenie și aer curat.

Și asta în numai 7 oameni, cu tot cu directorul Donald Constantin care nu se sfiește să lucreze la tuns iarba.

Un reportaj video marca Republika NEWS:

GALERIE FOTO:

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor