logo
RNTV Live

VIDEO/Unul dintre răniţii de ieri din atentatul de la Londra este din Prahova. Starea este critică

romani-raniti-londra
Mihai Constantinescu

Atenatul de ieri de la Londra a îngrozit din nou Europa. Doi români au fost răniţi în atentat, dintre care şi o prahoveancă, Andreea Cristea. La ora nefericitului eveniment,când atacatorul a intrat cu maşina în mulţime,  Andreea Cristea și Andrei Burnaz(din Constanţa), care formează un cuplu, se aflau pe podul Westminster.

Femeia se află în stare critică . Tânărul are o fractură la picior. Ce doi urmau să sărbătorească astăzi ziua de naştere a bărbatului. În cursul dimineţii MAE a anunţat că bărbatul a fost externat, starea femeii rămânând în continuare gravă.

Şapte persoane au fost arestate în legătură cu atacul terorist de la Londra, a declarat Mark Rowley, şeful diviziei pentru combaterea terorismului în cadrul Scotland Yard, care a precizat că poliţia a efectuat raiduri la şase adrese din Londra, Birmingham şi alte localităţi.

 

Ambasadorul României la Londra și-a arătat sprijinul față de românii răniți în atentat: „Acolo pe pod traficul e intens. E foarte multă lume, e unul din obiectivele turistice ale Londrei. Sper că vor fi bine și vom face ca autorități toate demersurile necesare pentru a-i sprijini.”

https://youtu.be/y60wDzZt8yg

sursa ziarulincomod.ro

Gandul Info

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor