logo
RNTV Live

Viitorul a câștigat Cupa României U-19 în dauna arădenilor

FOTBAL:UTA ARAD-FC VIITORUL CONSTANTA, FINALA CUPEI ROMANIEI U19 (27.05.2017)
Cristian Anghelescu

Finala mică propusă în această după-amiază, Viitorul Constanța – UTA Bătrâna Doamnă, s-a disputat pe stadionul “Ilie Oană” în deschiderea finalei Cupei României dintre Astra Giurgiu și FC Voluntari.

Meciul, unul disputat în ritm alert cu faze de gol la ambele porți, a fost câștigat de echipa constănțeană, Viitorul impunându-se cu 6-4 după loviturile de departajare. La capătul celor 90 de minute scorul a fost egal, 1-1.

Rusu a deschis scorul în minutul 7 cu un șut din careu, după o fază colectivă perfect construită. UTA a egalat prin Petre, vedeta ardelenilor marcând cu o splendidă lovitură de cap de la marginea careului mic.

Iar după loviturile de departajare, beneficiind de ratarea lui Iova la al patrulea penalti, Viitorul s-a impus grație reușitei finale a lui Manole!

Un rezultat care a descătușat întreaga delegație a Academiei Hagi, premierea făcută de către președintele Răzvan Burleanu fiind aplaudată de puținii spectatori prezenți la arenă.

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor