logo
RNTV Live

Vin sărbătorile!Vezi cât costă vacanţa de iarnă pe Valea Prahovei şi care este acum gradul de ocupare

vacanţa de iarnă Românii petrec sărbătorile de iarnă pe Valea Prahovei/ sursă foto ph-online.ro
Mihai Constantinescu

Mai sunt foarte puţine locuri de cazare pe Valea Prahovei

Vin sărbătorile!Vezi cât costă vacanţa de iarnă pe Valea Prahovei şi care este acum gradul de ocupare

Dacă nu v-aţi gândit până acum unde petreceţi vacanţa de iarnă, trebuie să vă grăbiţi dacă aveţi în intenţie să mergeţi pe Valea Prahovei.

Turiştii s-au grăbit să rezerve camere ,aşa că în prezent gradul de ocupare este de 98 %.

Potrivit unui comunicat de presă al APDT Prahova, gradul de ocupare este mai mare cu aproximativ 20% faţă de anul trecut.

Ziua Naţională şi Crăciunul se petrec pe Valea Prahovei

Pentru minivacanţa de 1 decembrie Prahova este aproape complet ocupată: peste 98% din locuri sunt rezervate, o creştere cu aproape 10 procente faţă de aceeaşi perioadă din anul anterior. Turiştii au rezervat mult mai devreme vacanţele din perioada următoare.

Pentru Crăciun preţurile se încadrează între 2.700 şi 4.000/camera lei pentru 4 nopţi de cazare la un hotel de 4 stele cu mic dejun şi cină festivă în Ajun, plus alte facilități. Pentru un sejur de 4 nopţi la un hotel de 3 stele turiştii vor achita în jur de 1.500 de lei. Sejurul este cu mic dejun inclus şi cină festivă cu DJ în seara de Crăciun. La o vilă de 3 stele, turiştii vor achita in jur de 800 de lei/camera cu mic dejun si cina festivă incluse în tarif.

Revelionul se petrece pe Valea Prahovei

Vacanţa de Revelion îi va costa pe turişti între 3.900 şi 7.000/camera de lei pentru 4 nopţi de cazare la un hotel de 4 stele (cu mic dejun, cină festivă cu muzica live, brunch, etc). La un hotel de 3 stele sejurul va costa în jur de 4.900/camera de lei pentru 4 nopţi de cazare, cu mic dejun inclus, cina tematica şi tombola.

“Observăm un trend crescător de la an la an, turiştii rezervând din ce în ce mai devreme vacanţele din perioada urmatoare. Acest lucru demonstrează eficienta programelor de înscrieri timpurii şi ultra-timpurii care oferă clienţilor reduceri pentru rezervarea din timp a vacantelor dorite. Participarea APDT Prahova la Târgul de Turism al României este tradiţională însă anul acesta am observat o crestere a preferintei turiştilor pentru destinaţii prahovene precum Drumul Vinului sau zonele Măneciu şi Cheia precum şi pentru o experienţă în Prahova, nu doar o vacanţă. Au exprimat interes in activitatile pe care le pot face in Prahova precum golful, campingul, echitaţia sau activităţi culturale (piese de teatru, concerte expoziţii)” a declarat Adrian Voican, preşedintele Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor