logo
RNTV Live

VIDEO/ A început ședința de Consiliu local. Un nou scandal amenință ploieștenii

sedinta consiliu local
rnews

Consilierii locali ploieșteni au fost convocați în ședință extraordinară privind trecerea instalației de producere a agentului termic din domeniul public al  Consiliului Județean în domeniul public al Conisliului Local Ploieșteni.

Ședința a debutat ca de fiecare dată cu o serie de atacuri care nu fac decât să amenințe ploieștenii care riscă să rămână  fără apă caldă și căldură.

Secretarul Municipiului Ploiești i-a suprins pe cei prezenți prin faptul că această hotărțre de consiliu nu are aviz de legalitate.

Cei doi viceprimari ai Ploieștiului au declarat la început de ședință că în ultima perioadă actualul primar a refuzat să comunice în timp util pentru ca întâlnirea să fie eficientă. În plus, aceștia au declarat că il vor susține pe actualul edil, în speranța că acesta va lua o decizie clară cu privire la încheierea unui nou contract de furnizare a agentului termic în Ploiești

Declaratie videprimar George Pană

Declarație viceprimar Cristian Ganea

Primarul a refuzat însă să comenteze acuzațiile privind informările transmise în ultima perioadă cetățenilor.

Președintele sedintei George Botez a declarat  însă că trebuie luată o decizie urgentă pentru ca ploieștenii să nu rămână fără apă caldă și căldură la 1 mai.  Acesta este și motivul pentru care grupul consilierilor PSD-ALDE au votat proiectul.

Dupa mai bine de o ora, proiectul a fost adoptat.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor