logo
RNTV Live

Viorel Dosaru se dezice de Sebastian Ghiță : ”Nu am fost la șprițuri și în vacanțe cu el. Ghiță m-a sunat indignat că l-a oprit poliția în trafic!”

dosaru-incatusat (Large)
rnews

Dosarul în care fostul șef al IJP Prahova, chestorul Viorel Dosaru este acuzat, printre altele, de luare de mită, favorizarea infractorului și trafic de influență, se apropie de final.

Astăzi, Viorel Dosaru a fost audiat de magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție. În fața judecătorilor, Dosaru a mărturisit că relația lui cu Sebastian Ghiță era una nu foarte strânsă. Fostul comandat susține că nu a fost nici în vacanțe și nici nu a petrecut cu fostul deputat Ghiță.

A recunoscut însă că a avut mai multe întâlniri cu Sebastian Ghiță, iar în 2012, într-o duminică, fostul deputat l-a sunat “indignat” că un agent de poliție l-a oprit pe DN 1, la Bărcănești.

“L-am cunoscut pe Sebastian Ghiță prin prisma activităților sportive pe care le desfășura (n.r. Ghiță a fost patronul echipei de baschet Asesoft Ploiești). Am dezvoltat cu el o relație profesională. Într-o zi, m-a chemat la cafea, m-a întrebat dacă știu de activitățile lui Negulescu (n.r. procurorul care l-a anchetat pe Sebastian Ghiță). I-am zis că nu știu nimic”, a spus Viorel Dosaru în fața judecătorilor.

Dosaru este acuzat de procurorii DNA de favorizarea infractorului. Mai exact, în iulie 2012, Ghiță a fost depistat în trafic și tras pe dreapta în localitatea Bărcănești, conducând un autoturism, deși avea permisul suspendat. Procurorii susțin că, la rugămintea lui Ghiță, Viorel Dosaru a intervenit la polițiștii rutieri pentru a nu-i face dosar fostului deputat.

“Într-o duminică, m-a sunat Ghiță indignat, că l-a oprit Poliția la Bărcănești. Apoi s-a întrerupt brusc. I-am zis agentului respectiv să ia măsurile legale ce se impun”, a mai spus Viorel Dosarul.

Citește mai mult pe :

http://www.comisarul.ro/articol/fost-sef-ipj-prahova-intr-o-duminica-a-sunat-ghita_879997.html

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor