logo
RNTV Live

Viorica Dăncilă: ”Autostrada Comarnic – Brașov va fi declarată de importanţă naţională şi va fi construită din fonduri guvernamentale”

viorica dancila
Oana Stoica

Viorica Dăncilă: ”Autostrada Comarnic – Brașov va fi declarată de importanţă naţională şi va fi construită din fonduri guvernamentale”

Duminică, premierul României, Viorica Dăncilă, a fost prezentă la Ploiești unde a participat la ședința Comitetului Executiv al PSD Prahova.

Însoţită de Eugen Teodorovici, presedinte executiv PSD şi Mihai Fifor, secretar general PSD, Viorica Dăncilă a participat după întâlnirea cu reprezentanții partidului din Prahova, la o conferință de presă.

Alături de cei trei a fost și preşedintele PSD Prahova, Bogdan Toader.

Președintele PSD a luat pulsul în teritoriu în perspectiva alegerilor prezidențiale ce urmează.

Viorica Dăncilă mizează pe un scor mult mai mare la viitoarele alegeri și spune că întreg partidul trebuie să învețe din greșeli, dar și să mizeze pe alianțe politice.

Pe lângă temele politice de actualitate, premierul a abordat și subiectul mult așteptatei șosele de viteză : Autostrada Comarnic – Brașov. 

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat că Autostrada Comarnic-Braşov nu se va construi în parteneriat public-privat, ci va fi declarată în prima şedinţă CSAT de importanţă naţională şi va fi construită din fonduri guvernamentale.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor