logo
RNTV Live

VIRAL! Ce face o luptătoare YPG când îi trece glonțul pe la ureche

VIRAL! Ce face o luptătoare YPG când îi trece glonțul pe la ureche
Ciprian Radu

O luptătoare YPG scapă ca prin urechile acului de o lovitură fatală

O luptătoare YPG izbucnește în râs, în momentul în care se pregătește să tragă, iar glonțul unui terorist ISIS trece milimetric pe lângă capul lunetistei și se înfige în perete!

https://www.youtube.com/watch?v=XES5ZojYPxw

Filmarea este tulburătoare și arată pe deplin felul în care femeile kurde luptă cu teroriștii ISIS la Raqqa.

Luptătoarele kurde, spaima teroriștilor

De altfel, luptătoarele YPG sunt spaima militanților jihadiști din două motive: sunt neînfricate și, potrivit conceptelor islamice extremiste, un bărbat ucis de o femeie nu mai ajunge în rai.

Mult timp, forțele kurde au fost singurele din zonă care s-au opus cu succes trupelor jihadiștilor.

Femeia din imagini face parte din Unitățile de Protecție a Poporului (YPG). În filmare, lunetista potrivește pușca și, exact în momentul în care apasă pe trăgaci, un glonț inamic se înfige în peretele de lângă ea, trecând la câțiva milimetri de cap.

Luptătoarea se lasă imediat pe vine și începe să râdă de întâmplare!

Dovada video a fost postată pe Twitter de către un jurnalist kurd, Hemze Hamza, care a scris: „Femeile kurde nu cunosc teama”.

Cea mai celebră lunetistă kurdă a fost cunoscută sub pseudonimul “Rehana”. Tinerei luptătoare îi sunt atribuite peste 100 de ținte ucise în rândul teroriștilor ISIS la Kobani.

Se pare că Rehana a fost, în cele din urmă, prinsă și decapitată de teroriști.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor