logo
RNTV Live

Vision of Jazz, primul concert senzorial din România, la Ploieşti

17670855_10208662976158284_28700304_o
rnews

Primul concert senzorial din Romania ce beneficiaza de inovatia Great Events, reprezentata prin impletirea muzicii de calitate cu mirosul, gustul si efectele vizuale.

Great Events Romania este organizator de spectacole de inalta clasa, adresate unui public de elita, ce are ca scop pozitionarea spectatorului in prim-plan, acesta urmand a experimenta stari frumoase, ce raman in suflet pentru multa vreme.

Calitatea evenimentelor organizate de Great Events este una de exceptie, ce se axeaza pe unicitatea spectacolelor si pe sentimentele deosebite pe care acestea le lasa in amintirea tuturor participantilor, invitatilor si partenerilor implicati in cadrul acestora.

Pe data de 12 aprilie 2017, la Sala Europa din Ploiesti, Great Events aduce in fata spectatorilor concertul Vision of Jazz, in cadrul turneului national al band-ului de Jazz „Sorin Zlat Trio”, avandu-l ca invitat special pe saxofonistul american Woody Witt.

Trio-ul a luat fiinta in anul 2011 si are in componenta urmatorii membrii:  Sorin Zlat (pian), Razvan Cojanu (contrabas) si Claudiu Purcarin (tobe). Repertoriul trupei este diversificat, cuprinzand compozitii proprii  si celebre piese de jazz interpretate intr-un maniera unica. Stilul abordat de “Sorin Zlat Trio” este o fuziune surprinzatoare de jazz, pop, latin si muzica clasica. Trio-ul a promovat albumul “Endurance”, lansat in toamna anului 2015, in festivaluri si cluburi de jazz celebre.

Woody Witt (Saxofon) este un muzician cunoscut si apreciat in S.U.A., profesor si doctor in muzica la Universitatea din Houston U.S.A. A colaborat si inregistrat alaturi de mari nume ale jazz-ului mondial cum ar fi:  Randy Brecker, Eddie Gomez, Jimmy Cobb, David Liebman, James Moody, Billy Hart etc.

Sorin Zlat Jr. (Pian) este pianist de jazz, clarinetist, compozitor, orchestrator si castigator a peste douazeci de premii nationale si internationale.

Andrea Marcelli (tobe)s-a nascut in Italia, la Roma, iar in prezent este rezident in Germania. Cu o cariera in jazz de 30 de ani si peste 200 de compozitii personale produse si difuzate worldwide, Andrea a concertat pe 5 continente si a colaborat cu artisti de renume international precum Wayne Shorter, Bob Mintzer, Mike Stern, David Liebman, si Eddie Gomez. Doua din compozitiile sale au fost incluse in “The European Real Book” datorita stilului vibrant si provocator.

Razvan Cojanu (contrabas) este unul dintre cei mai solicitati basisti de jazz din tara. Colaborarea cu Petricӑ Andrei Trio este înregistratӑ în albumul Dedicated Waltz, iar concertul la care participӑ alӑturi de Marius Vernescu Trio este înregistrat pe discul ”Live from Orf”. Razvan este invitat si apreciat in cadrul unor numeroase evenimente de jazz internaţionale.

Spectacolul Vision of Jazz este primul concert senzorial din Romania ce beneficiaza de inovatia Great Events, reprezentata prin impletirea muzicii de calitate cu mirosul, gustul si efectele vizuale, astfel incat participantii la acest eveniment vor pastra in memorie o amintire speciala.

Concertul se va desfasura intr-o atmosfera eleganta, in data de 12 aprilie 2017, la Sala Europa (Palatul Administrativ) din Ploiesti, incepand cu ora 19.00, avand un public select, reprezentat de  personalitati din lumea culturala si din randul oamenilor de afaceri din Ploiesti, precum si membrii Great Events, ce se constituie intr-o comunitate de elita.

Scopul evenimentului este de a aduce spectatorilor o experienta de neuitat, de a educa publicul intr-o maniera de bun-gust, prin impletirea diverselor manifestari ale actului artistic: muzica jazz, pop, latin si muzica clasica, precum si pictura, manifestate la un inalt nivel de profesionalism. De asemenea, spectatorii vor beneficia de o atmosfera deosebita datorata impletirii senzatiilor vizuale, auditive, gustative si olfactive pe care le vor experimenta in sala.

Vânzarea biletelor se va face atât on-line, pe platforma Great Events (www.great-ticket.ro), cat si fizic, la sediul Great Events din Ploiesti.

Republikanews.ro este partener media al acestui eveniment.

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor