logo
RNTV Live

Vitezomanii, potoliţi de poliţişti. “Zburau” pe şosele cu peste 200 km/h

sursă foto adevarul.ro
Mihai Constantinescu

Amenzi usturătoare şi reţinerea carnetului de şofer, aplicate vitezomanilor

Vitezomanii, potoliţi de poliţişti. “Zburau” pe şosele cu peste 200 km/h.

Viteza mare la volan  rămâne în continuare una dintre cauzele principale care conduc la producerea de accidente grave în România. Pentru a preveni acest risc, periodic oamenii legii fac controale în trafic . Doar săptămâna trecută au fost depistate  38 de persoane care conduceau cu viteze de peste 180 km/h.În 5 cazuri șoferii au fost depistați circulând cu viteze de peste 200 km/h.

Cea mai mare viteză, de 211 km/h, a fost înregistrată atât pe autostrada A3, la data de 24 iulie . Polițiștii au depistat un bărbat, de 34 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea pe sensul de mers Turda-Borș. O zi mai târziu au depistat un alt bărbat, de 60 de ani, din județul Ialomița, care circula, cu aceeași viteză, pe sensul de mers București-Constanța.

Toți șoferii depistați conducând cu viteză excesivă au fost sancționați contravențional cu amenzi cuprinse între 1.305 şi 2.900 de lei. Ca măsură complementară, le-au fost reținute permisele de conducere, pentru 90 de zile, anunţă Poliţia Română.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/barbugii-prinsi-in-fapt-cat-au-pierdut-la-politie/

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/bani-pentru-localitatile-afectate-de-inundatii-vezi-inregistrarea-sedintei-de-azi-a-consiliului-judetean/

Foto cu caretr ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor