logo
RNTV Live

Vorbe de duh de la Petre Daea:”În afară de om, tot ce se mișcă e în agricultură; de la insectă până la vacă, de la râmă până la porc”

Concluzia bilanțului susținut în fața membrilor Comisiilor reunite de Agricultură ale Parlamentului/ sursa digi24
Mihai Constantinescu

Concluzia bilanțului susținut în fața membrilor Comisiilor reunite de Agricultură ale Parlamentului

Vorbe de duh de la Petre Daea:”În afară de om, tot ce se mișcă e în agricultură; de la insectă până la vacă, de la râmă până la porc”. Este concluzia prezentată la finalul unui bilanț de două ore susținut în fața membrilor Comisiilor reunite de Agricultură ale Parlamentului.

“Vă mulțumesc pentru că m-ați ascultat. Am căutat să prezint cât mai succint ceea ce se face în agricultura țării, pentru că în afară de om, tot ce se mișcă e în agricultură. De la insectă până la vacă, de la râmă până la porc și de la orice altă specie până la altă specie, exact de la orice buruiană la orice plantă. Și această complexitate te obligă de multe ori să lași la o parte probleme în prezentare, probleme care suscită interes (…) astăzi am venit la un bilanț în fața comisiilor de specialitate, pentru a spune ce-am făcut și respectând atributul dumneavoastră constituțional de control pe care toți trebuie să-l respectăm, iar în ceea ce mă privește mă simt onorat să mă adresez dumneavoastră astăzi”, a spus Daea.

Ministrul a subliniat că toate rezultatele prezentate marți în Comisiile de agricultură “sunt ale țării și adună și munca fermierilor și a celor care fac legi și a celor care se ocupă de implementarea lor”.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/prahova-mai-periculoasa-ca-oricare-boala-mortala-s-dovedit-vezi-de-ce/

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/ce-au-aflat-anchetatorii-despre-tanara-din-telega-gasita-decedata-pe-un-camp-din-calarasi-se-ivesc-piste-noi-aflarea-adevarului-avea-si-un-secret-bine-ascuns/

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/de-data-aceasta-e-pe-bune-autoritatile-prahovene-luate-prin-surprindere-de-zapezi-ce-vrea-sa-faca-una-dintre-firmele-care-trebuia-sa-se-ocupe-de-deszapezire/

“Pentru a da speranța că suntem pe un drum bun v-aș putea spune că acordarea subvențiilor în primele zile imediat după 16 octombrie a dat posibilitatea ca în România 82% din suprafața de grâu să fie însămânțată în miezul epocii optime. Astăzi când vorbim sunt peste 2 milioane de hectare semănate, din care 82,7% sunt răsărite, orzul 96%, orzoiaca 98%, rapiță, 81%, cu unele probleme, dar pe care le vom urmări, iar fermierii știu ce să facă în asemenea situație”, a spus ministrul Agriculturii..

sursa comisarul.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor