logo
RNTV Live

Vrei bilet la derbiul de vineri al Petrolului?

Plan-stadion-Petrolul
Cristian Anghelescu

Vrei bilet la derbiul de vineri al Petrolului?  

Întrebarea, firește, este adresată tuturor celor care îndrăgesc sportul, în general, fotbalul, în particular, Petrolul și… doar Petrolul!

Pentru toți cei care se regăsesc în categoriile de mai sus, site-ul Republikanews lansează un concurs cu o miză ce, sigur, vă interesează!

Este vorba despre 10 premii constând în câte un bilet la meciul de vineri seară, de la ora 18:15. Atunci când, pe arena “Ilie Oană”, va avea loc derbiul seriei a treia, dintre Petrolul și FCM Alexandria.

Întrebări, răspunsuri, premiu!

Concursul, ca orice concurs, are la bază trei întrebări. Care, odată descifrate, vă permite intrarea în lupta pentru câștigarea premiului.

Întrecerea va debuta diseară, la ora 21:00, iar rezultatele extragerii finale vor fi publicate vineri, la ora 12:00.

Așadar, diseară, ora 21:00, www.republikanews.ro, răspuns la întrebări, trei zile de așteptare… Apoi vineri, ora 12:00, răspunsurile tot pe www.republikanews.ro! Și, în cazul în care sunteți printre câștigători… fuga mare la redacție și apoi pe “Ilie Oană”, la derby! Succes!

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor