logo
RNTV Live

Vrei să stai în pat şi să primeşti 18.000 de dolari, săptămânal?

stat-in-pat
rnews

NASA caută voluntari dispuşi să participe la studiul numit: Odihnă în pat. Participanţii sunt nevoiţi să stea întinşi în pat timp de 70 de zile consecutive, iar pentru acest lucru primesc între 1.200 $ şi 18.000 $ pe săptămână.

Persoanele înscrise la acest experiment pot dormi cât vor, pot citi cărţi, au voie să se uite la televizor sau să se joace jocuri video şi să folosească telefonul mobil oricât de mult doresc. Toate acestea cu o singură condiţie: să stea culcaţi în pat. De asemenea, subiecţii nu au voie să primească vizite. În tot acest timp, ei vor beneficia de alimente care le vor permite să îşi păstreze greutatea constantă.

Acest studiu este realizat cu scopul de a se găsi modalităţi de conservare a sănătăţii şi siguranţei astronauţilor în timpul călătoriilor. Ei vor să vadă cum reacţionează organismul în cazul unei perioade mari de repaus.

NASA susţine că prin acest experiment se urmăreşte cercetarea a trei lucruri importante. Cercetătorii vor să înţeleagă modul în care anumite schimbări ale funcţiilor organismului pot influenţa misiunile în spaţiu, cum se vor efectua diverse sarcini în timpul misiunilor şi, mai ales, pentru a găsi soluţii în cazul unor problemele de ordin fizic pe care astronauţii le pot întâmpina în timpul călătoriei. Mai precis, specialiştii NASA investighează condiţiile în care se pot evita pierderile de masă musculară şi cum pot menţine în bună funcţiune sistemul osos şi cel cardiovascular.

Sursa: Business Magazin

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor