logo
RNTV Live

Week-end perfect la munte! Se poate schia, iar tarifele au scăzut

preţurile Valea Prahovei a devenit mai accesibilă. Preţurile au scăzut simţitor. Vezi cu cât
Oana Stoica

S-a intors iarna la munte cand nimeni nu-si mai dorea sa vada zapada pe geam. Asa ca, daca nu v-ati facut inca planuri pentru acest sfarsit de sapamana, este bine sa stiti ca partiile sunt in stare buna.

In plus, o sa beneficiati si de reduceri. Transportul pe cablu si camerele de hotel s-au ieftinit cu pana la 30 la suta.

Partiile din Poiana Brasov sunt imaculate, ca iarna. A nins toata noaptea, asa ca stratul de zapada a crescut cu 15 centimetri. Cei care sunt deja la munte au avut parte de o zi plina in masivul Postavaru.

Se poate schia in conditii bune si la Sinaia, unde zapada masoara 40 de centimetri, dar si la Predeal, unde sunt 20 de centimetri.

Preturile sunt cu douazeci la suta mai mici pe partii, iar hotelerii au taiat chiar 30 de procente.

Gabriel Rosca, manager hotel: “Avem preturi incepand de la 50 de euro la 3 stele si la hotelul de 4 stele ajungand pana la 74 de euro. Avem inclus sauna, piscina cu apa sarata, sala de joc pentru copii.”

Daciana Pintilie, reprezentant hotel: “Martie este luna rasfatului pentru doamne. La spa si avem oferte de 50 la suta.”

In weekend se vor inregistra in jur de 10 grade in statiuni, iar la baza partiilor vor fi ogranizate petreceri.

Sursa: stirile PROTV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor