logo
RNTV Live

Zăpadă în toiul verii. A nins pe Transalpina. Drumarii au intervenit

închis Drumul naţional 67 C – Transaplina, închis circulaţiei/ sursa foto Europa fm
Mihai Constantinescu

A nins pe Transalpina

Ţi-e dor de zăpadă? Dă o fugă pe Transalpina. Găseşti acolo! Nu este zăpadă ca în toiul iernii, dar doi centimetri de zăpadă proaspătă tot găsesţi. La altitudinea pe peste 2 mii de metri, temperaturile sunt foarte scăzute. Dacă vă aventuraţi pe acolo, pregătiţi-vă să daţi de iarnă în toiul verii.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/parteneriat-cu-consiliul-judetean-pentru-asfaltarea-mai-multor-drumuri-din-valea-doftanei/

Angajații de la compania de drumuri au intervenit cu clorura de calciu pentru a evita formarea gheții pe șosea.

Transalpina este cel mai înalt drum rutier din România cât şi din întregul lanţ al Munţilor Carpaţi. Transalpina traverseaza Munţii Parâng de la N la S fiind paralelă cu Valea Oltului şsi Valea Jiului, între care se află, şi leagă localitatea Salişte din Jud. Sibiu de localitatea Novaci din Jud. Gorj.

Începând din primăvara acestui an, Transalpina a fost deschisă oficial circulaţiei rutiere şi între Rânca şi Obârşia Lotrului (între orele 7:00 – 20:00) cu restricţii de tonaj (< 3,5 T) şi de viteza 30 km/h.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa Europa fm

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor