logo
RNTV Live

Zăpadă și ploaie… de goluri! (GALERIE FOTO)

main STREJNIC
Cristian Anghelescu

Zăpadă și ploaie… de goluri! (GALERIE FOTO)

Lider al eșalonului trei în seria a doua, la două puncte de Farul și 6 de Unirea Slobozia, Progresul Spartac București a capotat, astăzi, la Strejnic în fața Petrolului. Scorul final, 6-0 (1-0) ne scutește de prea multe comentarii, atâta doar că oaspeții nu au putut alinia cea mai în formă echipă din cauza celor șapte absenți, trei accidentați și 4 elevi la examene, așa cum a declarat înainte de joc antrenorul Andrei Eremia.

Gol după gol!

Chiar și așa, în prima repriză oaspeții au reușit să țină în frâu atacurile dezlănțuite ale “lupilor”, bravul – și valorosul! – portar Răduță fiind învins numai de către apărătorul său, Stoian, acesta din urmă neinspirat la o respingere a balonului venită după o lovitură liberă executată de către Velisar.

Deja devine marcă înregistrată această fază fixă, mai multe astfel de încercări terminându-se cu gol la capătul jocurilor amicale de până acum!

După pauză, antrenorul Romulus Ciobanu a trimis în teren o altă garnitură iar oaspeții nu au mai putut face față raidurilor ofensive venite parcă dintr-un minut în altul.

Primul care a marcat a fost Antoche, acesta deviind cu capul, la colțul scurt, mingea centrată perfect de către Nini Popescu. Apoi, după alte cinci minute, nefericitul Oancea a mai făcut un cadou gazdelor după devierea unei centrări venite de la Păun! Atacant care, un minut mai târziu, a finalizat deschiderea de maestru a lui Nițescu!

Festivalul golurilor nu se putea finaliza fără o reușită a lui Nini Popescu, “piticul” profitând atât de serviciul lui Păun cât, mai ales, de gafa portarului de rezervă, Ștef. Cu un sfert de oră înainte de final, Ciocâlteu  și-a trecut numele printre marcatori, și el primind un balon recuperat și, ulterior, pasat de către același Nițescu.

Un scor drastic, o evoluție bună pe alocuri chiar forte bună și o speranță că la meciul de sâmbătă, ultimul al perioadei de pregătire, tehnicianul Petrolului va prezenta exact echipa ce urmează să joace în returul de campionat!

Așadar sâmbătă, la Aninoasa, „lupii” vor evolua împotriva colegei de serie, CS Aninoasa, cel mai probabil la o oră apropiată de cea a prânzului.

Casetă

FC Petrolul Ploieşti – Progresul Spartac Bucureşti 6-0 (1-0)

Stadion: Conpet 2 Strejnic. Spectatori: circa 150. Marcatori: Stoian (9, autogol), Antoche (57), Oancea (62, autogol), Păun (63), N. Popescu (71), Ciocâlteu (74).

Petrolul (repriza I): Bolboaşă – Prunescu, Antoche, Frîncu – Catană, Cl. Tudor (cpt), Chindriş, Velisar – Lambru, Arnăutu, Cârjan.

Petrolul (repriza a II-a): Avram – Antoche (72 M. Bratu), Ichim, Olaru – Saim Tudor, Chindriş (cpt) (61 Niţescu), Andor, Ţicu – N. Popescu, Ciocâlteu, Păun. Antrenor: Romulus Ciobanu.

Progresul Spartac: Răduţă (cpt) – Buliga, Stoian, Oancea, Lixandru – Frangu, Donca – Tudorache, Militaru, Nechita– Stanciu. Au mai jucat: Ştef – Ivaşcu, Iordan, Purice, Stângă. Antrenor: Andrei Eremia.

Au arbitrat: Viorel Căunei (Plopeni) – Valentin Dumitru (Gherghița) și Emilian Chipon (Bucov)

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor