logo
RNTV Live

ZECI de participanți la Crosul Toamnei de la Valea Călugărească

43765080_1868668036501664_7294795501768015872_n
rnews

Cea de-a doua ediție a “Crosului Toamnei” a strâns la start elevi şi adulţi din Valea Călugărească dornici să facă mişcare.

Stilul de viață sănătos înseamnă în primul rând mișcare. Aceasta este premisa de la care au pornit origanizatorrii crosului din Valea Călugărească.

Chiar dacă vremea nu a fost cea mai bună pentru desfășurarea acestei competiții, participanții nu au dat înapoi, astfel că încă de la primele ore ale dimineții copiii și adulții s-au aliniat la START.

Auzim mereu că oamenii nu au un stil de viaţă sănătos. Că tot mai mulţi aleg mâncarea fast-food şi că tot mai mulţi oameni fac prea puţină mişcare spre deloc. Dar pentru a se schimba acest stil de viaţă nesănătos şi mentalităţi nu se fac prea multe eforturi. Nu şi la Valea Călugărească. Motivaţi de această realitate şi dornici să stârnescă apetitul pentru sport, ASEF – Muntenia şi primăria Valea Călugărească au organizat cea de-a doua ediţie a “Crosului Toamnei”, care s-a dovedit a fi un real succes. Competiţia s-a adresat atât copiilor, cât şi adulţilor. “Ediţia a II-a a “Crosului Toamnei” a strâns la start elevi şi adulţi din Valea Călugărească dornici să facă mişcare.

Chiar dacă se anunţa o zi ploioasă, Dumnezeu ne-a oferit un timp excelent pentru alergat. Concursul s-a desfăşurat pe grupe de vârstă şi a oferit un cadru perfect pentru competiţie la nivelul celor mici sau mari. Pe lângă diplome şi medalii, marele câştig a fost dorinţa cât mai multor participanţi de a începe să facă mişcare în fiecare zi. Mulţumesc tuturor colaboratorilor pentru suport”, Savu Isvoraş, organizatorul competiţiei.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor