logo
RNTV Live

Zeci de prahoveni stau la coadă pentru a-și depune dosarele pentru Casa Verde

casa verde (1)
rnews

Aglomerație mare la Agenția pentru Protecția Mediului Prahova! Zeci de prahoveni doresc să depună dosarele pentru obținerea finanțării prin intermediul programului Casa Verde. Dosarele pot fi depuse în perioada 10 – 24 octombrie 2016 la agenţiile pentru protecţia mediului din judeţele de reşedinţă, bugetul alocat pentru întreaga ţară fiind de 94 de milioane de lei. Dintre aceştia, 60 sunt destinaţi populaţiei şi 34 de milioane sunt alocate solicitărilor venite de la persoanele juridice. Potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial, echipamentele finanţate prin „Casa Verde” sunt panourile solare şi pompele de căldură. Se vor primi până la 3.000 de lei pentru instalarea panourilor solare nepresurizate şi până la 6.000 de lei pentru instalarea panourilor presurizate. De asemenea, pentru instalarea pompelor de căldură se vor aloca 8.000 de lei.

Conform unui comunicat al APM Prahova, „la ora 8,00, în fața sediului APM Prahova se găseau deja 126 persoane. Programul de primire a dosarelor pentru Casa Verde este: de luni până joi între 8,00-16,30 și vineri între 8,00-14,00. Durata medie de primire și înregistrare a unui dosar complet este de 10-13 minute. Menționăm că nu se primesc decât dosare complete, conform Ghidului de Finanțare. În aplicația informatică dedicată Programului Casa Verde au acces doi angajați ai APM Prahova, care verifică și înregistrează on-line dosarele complete”.

casa verde (2) casa verde (3)

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor