logo
RNTV Live

Zi istorică la Valea Doftanei. Bustul regelui Ferdinand I, dezvelit în prezența autorităților locale și județene

regele ferdinand i
rnews

Bucurie mare pentru locuitorii comunei Valea Doftanei

Prefectul județului Prahova, Mădălina Lupea și președintele Consiliului Județan Prahova, Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, precum și senatorul prahovean Teodor Meleșcanu, au fost prezenți la unul dintre cele mai importante evenimente desfășurate în Valea Doftanei.

În anul Centenarului, primarul comunei a ținut să marcheze evenimentul prin dezvelirea bustului Regelui Ferdinand I.Monumentul se află în fața vechii primării din comună, proaspăt renovată. Edilul comunei a precizat că nu este întâmplător acest bust aici, mai ales că în perioada următoare alte clărdiri autentice din zonă vor fi renovate pentru amenajarea unui Centru Vechi în comună.

Imediat după dezvelirea bustului, invitații speciali au mers printre oamenii care se bucură de cea de-a XVII-a ediție a Festivalului Cașcavelei. Aceștia au gustat din produsele tradiționale regăsite la festival și s-au prins în hora din fața scenei unde timp de 3 zile muzica de bună calitate a răsunat constant.

Galerie foto:

Imagini de la debutul festivalului

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor