logo
RNTV Live

Zina Dumitrescu și-a serbat ziua de naștere la azil. În ce stare se află celebra creatoare de modă

zina dumitrescu
rnews

Zina Dumitrescu a fost dintotdeauna un nume mare in industria modei. Ajunsa la batranete, “mama Zina” a ajuns sa locuiasca intr-un azil de batrani. Chiar daca fiul ei a facut-o uitata, Zina Dumitrescu este o persoana iubita de fostele ei eleve, care mereu o viziteaza si acum au plecat cu ea in vacanta pe litoral.

“Viata este o lupta. O lupta permanenta si cu binele si cu raul. Asa sunt de fericita si emotionata, de nu poti sa iti imaginezi! Datorita faptului ca toata lumea a ramas cu mine si inca ma iubeste si inca sunt alaturi de mine, nu pot sa fiu decat foarte fericita. O sa fac o prezentare de moda. Am promis!”, a declarat Zina Dumitrescu, pentru Antena Stars.

Renumita creatoare de modă Zina Dumitrescu și-a aniversat ziua de naștere la azil. A fost înconjurată de unele dintre manechinele pe care le-a făcut celebre.

 Creatoarea de modă a fost aniversată de acestea, care au fost alături de ea cu această ocazie. Dana Săvuică, Maria Andrei, Dana Androne, Adela Surugiu-David, Camelia Ilie – fostă Miss România 1992, Cristina Nedelcu – fostă Miss Montreal 1992 și valentina Pelinel au fost câteva dintre manechinele care au mers să o aniverseze pe Zina Dumitrescu.

De ziua de naștere a Zinei Dumitrescu, și prezentatoarea de televiziune Marina Almășan a transmis un mesaj plin de emoție.

Continuarea aici:

Zina Dumitrescu, anunţ de ultima oră din azilul de bătrâni

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor