logo
RNTV Live

Ziua de luni va fi una extrem de grea. Vezi ce ne afectează pe toți!

cum-ne-afecteaza-trecerea-la-ora-de-vara-1427543544
Oana Stoica

Astăzi s-a trecut oficial la ora de vară, ceasurile au fost date înainte cu o oră, iar ziua de duminică, 26 martie, este cea mai scurtă, respectiv are doar 23 de ore.

Cum ne afectează acest lucru, explică medicii, care spun că cel mai greu ne va fi mâine, luni.

Din fericire, tinerii si persoanele sănătoase, nu sunt afectate pe termen lung. În schimb, vârstnicii, dar și persoanele care suferă de depresie sau anxietate, ar putea resimți un disconfort prelungit ca urmare a acestei modificări.

Specialiștii spun că trecerea la ora de vară afectează ritmul biologic zilnic, mai ales când vorbim de persoane cu afecțiuni medicale și cu vârste de peste 60 de ani.

 

 

Și persoanele sănătoase și tinere resimt modificarea orei. Conform medicilor, modificarea cu o oră a programului de somn se recuperează într-o zi.

Așa înțelege organismul să se adapteze. Așa că ziua de luni va fi una extrem de grea pentru cei care lucrează și care vor simți o stare generală de oboseală.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor