logo
RNTV Live

HALUCINANT/ Consilierul pedofil trebuia “uns” azi VICEPRIMAR al Brezei!

Consilierul pedofil trebuia uns azi viceprimar
rnews

Surpriză de proporții la Breaza! Peste o jumătate de oră începe ședința de consiliu în cadrul căreia va fi dezbătută înlocuirea viceprimarului Alexandra Bran din funcție!  Pe surse, organizația locală a PSD, cea care solicită demiterea, a avut și o propunere de secund în Primărie. Nimeni altul decât…CRISTIAN BROTOIU, consilierul arestat pentru PEDOFILIE!

Există o hotărâre de consiliu prin care social democrații au cerut înlocuirea din funcție a actualului viceprimar. Contactată telefonic, Alexandra Bran a declarat că toate motivele invocate sunt puerile și de natură politică.

La Primăria din Breaza și-au anunțat prezența câteva sute de oameni, revoltați pe situație. Brezenii nu înțeleg motivele pentru care Bran trebuie dată jos și, mai ales, nu concep cum PSD s-a gândit să îl propună viceprimar pe Cristian  Brotoiu. Omul care a fost arestat pentru faptul că a întreținut relații sexuale cu minori.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor