logo
RNTV Live

80 de percheziții la bănuiți de trafic de droguri, spălare de bani și  tâlhărie

80 de perchezitii
Erika Stoica

Astăzi, forțele de poliție din România au demarat o amplă operațiune de combatere a infracționalității, efectuând nu mai puțin de 80 de percheziții domiciliare în diverse zone ale țării. Acțiunea are drept obiectiv principal tragerea la răspundere a persoanelor implicate în comiterea de fapte penale și protejarea comunității de activitățile ilegale.

Sub supravegherea procurorilor de la D.I.I.C.O.T. și alte unități de parchet, aceste percheziții sunt parte a unor dosare penale ce vizează infracțiuni grave precum traficul de droguri, evaziunea fiscală, contrabanda, spălarea banilor, tulburarea ordinii și liniștii publice, precum și diverse forme de violență și furturi.

Operațiunea are ca scop documentarea activității infracționale a persoanelor bănuite, recuperarea prejudiciilor și confiscarea bunurilor obținute ilegal sau folosite în săvârșirea infracțiunilor.

Persoanele identificate ca suspecte vor fi aduse la audieri pentru luarea măsurilor legale corespunzătoare fiecărui caz în parte.

Această acțiune face parte din strategia Ministerului Afacerilor Interne pentru combaterea oricărui tip de infracționalitate și menținerea ordinii și liniștii publice în întreaga țară.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor