logo
RNTV Live

A patra ediție a galei “Te cunosc de undeva!” a dominat audiențele pe toate segmentele de public

img
Constantin Corina

Aseară, la Antena 1, aventura transformărilor a continuat în cadrul celui de-al 20-lea sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”, cu personaje pe măsura concurenților, momente de muzică live și multă voie bună

Potrivit datelor furnizate de Kantar Media, în rândul publicului comercial cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, cea de-a patra gală a emisiunii “Te cunosc de undeva!” a dominat clasamentul audiențelor, înregistrând un rating de 5.3 și o cotă de piață de 18%. În aceeași perioadă, Pro TV a ocupat locul al doilea cu un rating de 4.8 și o cotă de piață de 16.5%. La nivelul întregului public urban, “Te cunosc de undeva!” a fost lider de audiență, obținând un rating de 7.2 și o cotă de piață de 20.2%, în timp ce Pro TV a înregistrat un rating de 3.8 și o cotă de piață de 10.6%. De asemenea, la nivelul întregii țări, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune, cu un rating mediu de 6.1 și o cotă de piață de 16.6%, urmat de Pro TV, cu un rating de 4.8 și o cotă de piață de 13%.

În cea de-a patra gală a celui de-al 20-lea sezon al emisiunii “Te cunosc de undeva!”, concurenții s-au pregătit cu atenție pentru transformările pe care le-au avut de realizat. Fiecare dintre cei 16 concurenți a interpretat personaje diverse, cum ar fi Dance Monkey, Taylor Swift & Brendon Urie, Aretha Franklin, Black Eyed Peas, PSY, Cabaret, dar și Oana Radu și Irina Loghin, oferind un spectacol plin de energie. După o competiție intensă, Eliza și Zarug au fost desemnați câștigătorii ediției.

Telespectatorii Antenei 1 sunt invitați să urmărească următoarea gală a emisiunii “Te cunosc de undeva!” sâmbăta viitoare, de la ora 20:00, pentru a vedea cum se vor descurca cele 8 cupluri de concurenți cu noile roluri atribuite lor de ruleta personajelor.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor