logo
RNTV Live

Adrian Mititelu Jr. a fost transportat de urgență la spital după ce s-ar fi intoxicat cu antidepresive

miti
Dudau Andreea Valentina

Adrian Mititelu Jr. se află internat la Spitalul de Urgență Floreasca din București. Potrivit tatălui său, internarea a survenit în urma unei supradoze de pastile antidepresive!

Adrian Jr. a fost adus de urgență la spital în cursul nopții de sâmbătă, conform rapoartelor presei centrale. Tatăl său a oferit o primă explicație a situației.

„Era extrem de afectat în ultima perioadă. Lua niște pastile antidepresive. Nu era vorba despre Xanax, dar erau asemănătoare. Nu îmi amintesc exact numele lor. A luat accidental o doză mai mare decât era recomandat și de aceea a ajuns la spital. Nu a fost nicio intenție de suicid. După meciul cu Dinamo, sub presiunea stresului, a luat mai multe pastile decât ar fi trebuit”, a declarat Adrian Mititelu.

FC U Craiova a reușit să obțină un rezultat de egalitate în ultimul minut al meciului împotriva lui Dinamo, scor 1-1. Echipa din Bănie a fost condusă în prima repriză, dar a reușit să marcheze un gol egalizator prin Vladislav Blănuță în prelungiri.

Clubul condus de familia Mititelu se află pe ultimul loc în clasamentul play-out-ului din Superliga, având doar 18 puncte, aceeași situație ca și FC Botoșani.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor