logo
RNTV Live

Arestați de oamenii legii ploiesteni pentru trafic de droguri/ VIDEO

perchezitii
Erika Stoica

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, în colaborare cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Ploiești, au demascat o rețea de traficanți de droguri de risc. Cei doi suspecți sunt acuzați de trafic de droguri și complicitate la introducerea ilegală a substanțelor stupefiante în țară.

Într-o operațiune de amploare desfășurată la data de 6 martie, suspecții au fost prinși în flagrant delict în municipiul Ploiești și în județul Dâmbovița, în timp ce ridicau colete provenite din Spania, conținând aproximativ 17 kilograme de canabis.

Perchezițiile domiciliare efectuate au dus la descoperirea de înscrisuri relevante pentru cauză, 18.000 de euro, o cantitate de canabis și alte probe incriminatorii.

Procurorii au dispus reținerea celor doi pentru 24 de ore, iar ulterior, judecătorul Tribunalului Prahova a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de suportul specializat al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R., precum și de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Teleorman și al jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Matei Basarab Ploiești.

Pe toată durata procesului penal, suspecții beneficiază de drepturile și garanțiile prevăzute de lege, inclusiv de prezumția de nevinovăție.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor