logo
RNTV Live

Castelul Peleș din Sinaia, promovat printre turiștii din Italia/ VIDEO

Itala
Erika Stoica

Astăzi începe un nou capitol în promovarea turismului românesc, odată cu lansarea unei importante campanii în Italia. 90 de autobuze urbane din Roma vor fi transformate în ambasadori ai frumuseților României, afișând imagini uimitoare ale Castelului Peleș, Mănăstirii Sucevița și Transfăgărășanului.

Această inițiativă remarcabilă face parte din campania “Lasciati sorprendere dalla Romania!” (Surprinde-te de România!), organizată de Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (MEAT). În perioada 26 martie – 24 aprilie, România își va prezenta bogăția turistică pe străzile din Roma și Milano, captivând privirile trecătorilor cu imagini ce evocă istorie și natură.

100 de panouri publicitare din 67 de stații de metrou din Milano vor găzdui, timp de 14 zile, imagini cu Castelul Peleș, Mănăstirea Sucevița și Transfăgărășanul. În același timp, 90 de autobuze urbane din Roma vor purta aceleași imagini timp de 21 de zile.

Scopul acestei campanii este de a atrage atenția asupra României ca destinație turistică de excepție pentru italieni. Fiecare imagine va fi însoțită de un cod QR, oferind informații detaliate despre țară și încurajând dorința de a explora România.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor