logo
RNTV Live

Cătălin Cîrstoiu șochează cu mărturia sa: Am trecut prin cancer și l-am învins

catalin_cirstoiu
Theo Tănăsescu

Cătălin Cîrstoiu, proaspătul candidat al PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, a intrat în politică și a făcut prima sa apariție publică în noua sa calitate.

Cîrstoiu a început în forță conferința de presă și a comparat Bucureștiul din acest moment cu un bolnav de cancer:

”Eu sunt medic, nu sunt om politic. Până astăzi eu nu am avut o carieră politică, dar astăzi este momentul în care cele mai mari două partide din România scoate pentru prima oară ”un produs” al acestei alianțe, candidatul la Primăria București.

Am lucrat ani la rând în domeniul sănătații. Acum vreau să lucrez la sănătatea orașului, la sănătatea aerului, a transportului și la sănătatea în general a Bucureștiului.

Primăria Capitalei are nevoie de o restructurare a serviciilor de sănătate pe care le oferă cetățenilor.

Ca o mărturisire personală, una din obligațiile mele pentru pacienți a fost să asigur la Spitalul Universitar tratamentul pacienților de cancer. Avem cel mai modern buncăr pentru radio terapie din Europa de Est.

M-am uitat la acest oraș și mi-am dat seama că are aceeași boală, o boală care m-a obsedat toată viața. Aveți în fața un supraviețuitor al cancerului.

Cred că împreună putem învinge boala și putem face un oraș sănătos”, a spus Cătălin Cîrstoiu.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor