logo
RNTV Live

Cinci bărbați și doi minori sunt investigați de polițiști în București pentru scandal, spargerea geamurilor și distrugerea a trei autoturisme în Sectorul 6

elevi protejati la scoli de politisti
Constantin Corina

Agitație în București: cinci bărbați și doi minori sunt investigați de polițiști după ce ar fi provocat un scandal, ar fi spart geamurile unui imobil din Sectorul 6 al Capitalei și ar fi distrus caroseria a trei autoturisme

Conform informațiilor furnizate de Poliția Capitalei, în data de 1 decembrie, Secția 20 a fost alertată printr-un apel la 112 de către o femeie în vârstă de 24 de ani. Aceasta a relatat că mai multe persoane au pătruns în curtea imobilului unde se afla, alături de alte trei persoane, și au provocat scandal, distrugând mai multe geamuri.

La sosirea polițiștilor la fața locului, s-a constatat că sesizarea era fondată, iar trei autoturisme parcate în fața imobilului prezentau deteriorări la nivelul caroseriei. După cercetări, s-a presupus că persoanele bănuite ar fi intrat în curtea unui imobil din Sectorul 6 și, având un conflict anterioar cu una dintre persoanele din acea locuință, ar fi spart geamuri și ar fi provocat distrugeri la nivelul caroseriei a trei autoturisme.

Ulterior, în data de 2 decembrie, unul dintre suspecți s-ar fi întors la imobilul din Sectorul 6, adresând amenințări cu acte de violență persoanelor din interiorul locuinței, cu scopul de a împiedica sesizarea poliției. În urma investigațiilor, au fost identificate șapte persoane (cinci bărbați cu vârste între 28 și 46 de ani și doi minori de 15 și 17 ani), toți bănuiți de săvârșirea faptelor.

Vineri, au fost efectuate cinci percheziții la domiciliile suspecților din municipiul București, iar în urma acestora, au fost identificate cinci persoane bănuite de comiterea faptelor, toți fiind conduși la Poliție pentru audieri. Față de trei bărbați cu vârste de 28, 33 și 42 de ani, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, în timp ce cei doi minori sunt cercetați în stare de libertate.

Mai departe, în privința unui bărbat de 42 de ani, magistrații au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile, în timp ce pentru ceilalți doi bărbați s-a luat măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. În același timp, sunt întreprinse demersuri pentru depistarea celorlalți doi bărbați bănuiți de săvârșirea infracțiunilor.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor