logo
RNTV Live

Cine este noul bodyguard al lui Dobre? Îi este frică primarului să îi întâlnească pe ploieșteni?

4e5a5228-vaida-1
rnews

Se pare că de ceva vreme primarul Adrian Dobre a intrat într-un soi de campanie electorală. Întâlnirile sale cu ploieștenii din diferite cartiere par a se fi întețit. Iar la fiecare din aceste întâlniri apare și Adrian Vaida, directorul Poliției Locale Ploiești.

De altfel ziarul Incomod a sesizat acest aspect privind apariția în uniformă a șefului Poliției Locale la una dintre întâlniri, iar la acea vreme directorul Vaida a spus că că a fost invitat de asociațiile de proprietari pentru a discuta aspecte care țin de atribuțiile Poliției Locale.

După apariția articolului întâlnirile au continuat numai că Adrian Vaida nu mai vine îmbrăcat în uniformă. Este în civil, probabil undercover ca să-l apare pe primar dacă se întâmplă ceva.

Surse din Primăria Ploiești ne-au declarat că la intalnirile lui Dobre cu ploieștenii, ca să para mai mulți se pare că îi cheamă și pe cei de la Serviciul Monitorizare Asociații de Proprietari din primărie. Se pare că prezența lui Vaida și a celor de la serviciul respectiv fac parte din strategia lui Adrian Dobre și Eugen Prună, consilierul său.

Sursa:www.ziarulincomod.ro/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor