logo
RNTV Live

Ciolacu își impune a doua cerință fermă pentru Cîrstoiu

marcel-ciolacu-3
Theo Tănăsescu

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a afirmat vineri că, cel târziu, va avea o întrevedere tripartită cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, și cu candidatul alianței pentru primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, pentru a discuta despre următoarele pași de luat. Această discuție vine în contextul în care Cîrstoiu a fost acuzat de incompatibilitate și se așteaptă să-și clarifice situația într-o conferință de presă.

– ”Dl Cîrstoiu trebuie să iasă, să țină o conferință de presă, așa cum am convenit cu domnia și cu dl Ciucă, și să clarifice toate aspectele apărute în spațiul public. Nu vom putea merge înainte până nu se va întâmpla acest lucru”

– „Nici nu retragem pe cineva dintr-o cursă, nici nu-i retragem cuiva sprijinul politic. Toți trei am convenit un lucru, la fel vom avea toți trei o întâlnire și vom decide ce este de făcut”

– „Părerea mea este că această conferință trebuia făcută deja. Urmează să avem o discuție comună cu dl Ciucă și dl Cîrstoiu. Eu mâine voi pleca la Argeș, dl Ciucă la Sălaj și Maramureș, presupun că cel târziu luni va avea loc aceasta discuție”

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor